De Genestetlaan 25

boshem-wonen-bussum

De Genestetlaan 25

De Genestetlaan 25

  • 181 m²
  • 6 Kamers
  • 4 Slaapkamers

LET OP !! INTERESSANT(E) BELEGGINGSOBJECT(EN) !!

Te koop, een ruim bemeten bovenwoning op de eerste en tweede etage. Deze woning kan desgewenst samen met de benedenwoning op de begane grond worden gekocht (zie: De Genestetlaan 27).
Tezamen vormen zij een karakteristiek hoekpand uit 1901. De woning is rustig gelegen, maar toch zeer gunstig ten opzichte van het levendige centrum van Bussum met gezellige restaurants en cafés, de handige ketenwinkels, de unieke boetiekjes en alle overige voorzieningen. Op loopafstand van het station Naarden-Bussum en nabij uitvalswegen richting de omliggende steden Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

INDELING

Eerste verdieping
Opgang naar de eerste etage met toegang tot een toilet, een badkamer en het eerste appartement. Het appartement heeft een verrassend ruime en lichte woonkamer, een royale slaapkamer met toegang tot de keuken. Deze etage kenmerkt zich door authentieke kenmerken en hoge plafonds. Bij een wijziging van de indeling is het mogelijk 2 units te creëren.

Tweede verdieping
Via een vaste trap toegang tot de tweede etage, hal met badkamer en slaapkamer en toegang tot het appartement met woonkamer, half open keuken en nog een 2e en 3e slaapkamer.

Balkon
Balkon op het zuiden.

BIJZONDERHEDEN
Deze bovenwoning is verdeeld in 2 appartementen, beide met eigen voorziening, (tussen)meters en eigen Cv-installatie. De eerste etage is recentelijk voorzien van een nieuwe CV ketel.
De woning wordt in verhuurde staat opgeleverd, in ieder geval de tweede etage. Het appartement op de eerste etage kan desgewenst spoedig zonder huurder worden opgeleverd.
De huuropbrengst van het appartement op de eerste etage is € 1180 en € 820 voor de tweede etage kale huur per maand.
De woning kan per direct geleverd worden.
Woonoppervlakte appartement eerste etage 93m2.
Woonoppervlakte appartement tweede etage 88m2.

Aanvullende Kenmerken

© 2018 Boshem, All Rights Reserved